注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

只谈娱乐!

 
 
 

日志

 
 

2009年2月18日  

2009-02-18 09:49:00|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

[b][FACE No.91]真面目 得戚咀小豬 曾愷玹:唇很軟[/b]

[img]http://img.bbs.163.com/20090218/tv/zy/zyuyu79/9080e19af4bad13776a250adb404b68f.jpg[/img]
惹 火 錫
我 喜 歡 輕 輕 吻 的 感 覺 , 小 豬 的 嘴 唇 很 軟 , 綿 綿 的 比 小 天 好 咀 ! ( 真 實 對 白 )

周 董 一 手 發 掘 的 女 神 曾 愷 玹 ( Alice ) 早 前 孖 住 台 灣 天 王 羅 志 祥 ( 小 豬 ) 拍 完 廣 告 拍 MV , 啜 爆 鏡 頭 搞 到 成 班 小 豬 粉 絲 「 醋 」 到  網 上 勁 鬧 , 要 小 豬 出 口 叫 fans 咪 搞 事 。
不 過 貴 為 寶 島 咀 嘴 女 王 的 曾 愷 玹 , 最 近 再 於 新 戲 《 愛 到 底 》 中 扯 啜 阮 經 天 , 仲 要 好 得 戚 咁 比 較 話 : 「 小 豬 嘴 唇 很 軟 , 綿 綿 的 比 小 天 好 咀 。 」
咦 ? 乜 俾 人 錫 唔 係 女 仔 蝕 底 咩 ?

[img]http://img.bbs.163.com/20090218/tv/zy/zyuyu79/8f9cc551075dba27fcb2221a6f697abd.jpg[/img]

[img]http://img.bbs.163.com/20090218/tv/zy/zyuyu79/f183544d206afa88d0c536ba53689a60.jpg[/img]

曾 愷 玹 最 近 做 埋 小 豬 《 搞 笑 》 MV 女 主 角 ,  正 牌 由 上 晝 8 點 錫 到 凌 晨 3 點 , 難 怪 fans 狂 鬧 話 冇 必 要 咀 得 咁 密 。 不 過 MV 暫 時 只 於 台 灣 播 放 , 要 睇 就 要 上 YouTube 喇 !

[img]http://img.bbs.163.com/20090218/tv/zy/zyuyu79/6aad731a230f91bb34f0dab06bdcf056.jpg[/img]
訪 問 當 日 曾 愷 玹 大 方 講 咀 仔 經 , 仲 模 仿 最 愛  「 輕 吻 」 樣 畀 大 家 睇 , 死 未 !

[img]http://img.bbs.163.com/20090218/tv/zy/zyuyu79/a5fd76e8e2a918ef0af836a30bd044b5.jpg[/img]
上 年 曾 愷 玹 同 小 豬 每 三 個 月 去 泰 國 拍 一 次 Rejoice 廣 告 , 小 豬 仲 話 : 「 我 和 曾 姓 女 子 暗 暗 交 往 一 年 , 今 年 正 式 在 MV 中 公 開 戀 情 。 」 Fans 唔 醋 有 鬼 。

[img]http://img.bbs.163.com/20090218/tv/zy/zyuyu79/77125dfabb89600acfee575179cc26d7.jpg[/img]
要 樣 靚 身 材 正 仲 要 有 品 , 香 港 女 星 好 難 搵 , 曾 愷 玹 謙 虛 話 : 「 外 表 不 重 要 , 內 心 才 可 靠 ! 」 咁 身 材 呢 ?

台 灣 新 晉 女 神 曾 愷 玹 蒸 餾 水 形 象 冧 掂 港 台 宅 男 , 自 然 成 為 女 性 公 敵 , 上 年 和 羅 志 祥 拍 洗 頭 水 廣 告 已 經 搞 到 班 小 豬 fans 起 晒 火 , 加 上 年 頭 做 小 豬 新 歌 《 搞 笑 》 MV 女 主 角 又 三 度 啜 爆 , 成 班 豬 迷 即 時 眼 火 爆 。

小 豬 好 咀
雖 然 被 小 豬 fans  網 上 開 大 波 , 不 過 曾 愷 玹 咀 勻 中 港 台 靚 仔 男 星 , 貴 為 台 灣 咀 嘴 女 王 梗 係 唔 會 俾 你 班 fans 影 響 , 曾 愷 玹 仲 撥 行 火 話 小 豬 最 好 咀 。
曾 愷 玹 說 : 「 我 喜 歡 輕 輕 吻 的 感 覺 , 好 像 在 小 豬 MV 其 中 的 goodbye kiss 般 溫 馨 ; 吵 架 後 的 吻 應 該 要 激 情 一 點 , 跟 小 天 拍 《 愛 到 底 》 就 有 這 種 感 覺 。 拍 的 時 候 我 會 當 他 們 是 男 朋 友 , 我 跟 小 豬 拍 MV 共 拍 了 18 小 時 , 錫 了 50 多 次 才 ok , 感 覺 小 豬 的 嘴 唇 很 軟 , 綿 綿 的 , 比 小 天 好 咀 ! 」

[img]http://img.bbs.163.com/20090218/tv/zy/zyuyu79/f83eec2bd8bd58229c3b8482ea8e63fb.jpg[/img]
咀 慣 咀 熟 唔 使 怕 醜 , 連 阮 經 天 都 大 讚 曾 愷 玹 夠 專 業 : 「 我 跟 她 拍 戲 第 一 天 就 要 親 對 方 , 但 她 很 大 方 呀 , 只 NG 了 兩 三 次 吧 ! 」 人  台 灣 妹 幾 大 方 , 你 班 港 女 掂  都 話 鹹 豬 手 , 死 得 啦 !
小 天 咀 戲 技 術 最 棒 , 最 激 烈 。 ( 真 實 對 白 )

[img]http://img.bbs.163.com/20090218/tv/zy/zyuyu79/c98168b238b95b46b18411054a3cc27c.jpg[/img]
技 巧 錫
26 號 上 畫 新 戲 《 愛 到 底 》 由 四 個 單 元 組 成 , 其 中 一 個 單 元 由 阮 經 天 同 曾 愷 玹 擔 正 , 當 中 亦 有 兩 場 咀 戲 , 曾 說 : 「 拍 咀 戲 之 前 也 會 用 漱 口 水 和 香 口 珠 , 這 是 尊 重 。 」

[img]http://img.bbs.163.com/20090218/tv/zy/zyuyu79/91e3b8820194d438a1c97251ba1bedbc.jpg[/img]
跟 周 董 咀 只 是 點 到 即 止 , NG 6 次 以 後 , 他 的 臉 已 通 紅 了 。 ( 真 實 對 白 )

[img]http://img.bbs.163.com/20090218/tv/zy/zyuyu79/a19575cea72ca7ee9c2cf76897a93886.jpg[/img]
面 紅 錫
首 次 拍 戲 已 經 同 周 杰 倫 咀 , 不 過 曾 愷 玹 就 話 周 董 原 來 好 怕 醜 。

[img]http://img.bbs.163.com/20090218/tv/zy/zyuyu79/5e8f64e3bbaa469d8320bf3a8768af6d.jpg[/img]
在 內 地 拍 劇 時 間 長 , 跟 黃 覺 熟 了 來 得 自 然 一 點 。 ( 真 實 對 白 )

[img]http://img.bbs.163.com/20090218/tv/zy/zyuyu79/c39c1cb24f52f8ccd3ce7c37a4411189.jpg[/img]
熟 手 錫
上 年 11 月 搵 開 台 幣 O既 曾 愷 玹 殺 入 祖 國 拍 《 愛 . 盛 開 》 搵 埋 人 仔 , 內 地 初 吻 就 咁 畀  專 拍 民 初 片 、 有 民 初 王 之 稱 的 內 地 男 星 黃 覺 。

[img]http://img.bbs.163.com/20090218/tv/zy/zyuyu79/9b318808cf26610b009f77187d6496e9.jpg[/img]

[img]http://img.bbs.163.com/20090218/tv/zy/zyuyu79/f840b32b5eb7e5609d8dd3452410c6b3.jpg[/img]
William  嘴 形
記 者 將 幾 位 港 仔 男 星 , 包 括 有 陳 豪 、 黃 宗 澤 、 林 峯 、 魔 術 男 蔡 子 健 同 Angelababy 男 友 陳 偉 霆 ( William ) 畀 曾 愷 玹 揀 心 目 中 型 男 , 女 神 揀 咗 5 分 鐘 , 最 後 揀 中 陳 偉 霆 , 曾 愷 玹 即 答 : 「 Oh ! I am sorry ! 我 比 較 喜 歡 運 動 型 的 男 生 。 」 Baby 睇 緊 O的呀 !

採 訪 、 撰 文 : 馮 詩 媚 ( 台 灣 )
攝 影 : 周 凱 瑩 ( 台 灣 )
形 象 : Bryan@the Flaming  
服 裝 : PINKO

  评论这张
 
阅读(239)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017