注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

只谈娱乐!

 
 
 

日志

 
 

[东方日报]李婷婷為形象戒蒲  

2012-03-30 09:29:40|  分类: 选美资料 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

李婷婷為形象戒蒲

2011年工展小姐亞軍李婷婷(Tina)曾經貪玩爛蒲,幸好及時醒覺,Tina認為自己當年年少無知深感後悔,彈得一手好古箏的她,既為自己,也為o靚模形象增值,她說:「我18歲前鍾意蒲,試過蝕底,被唔識嘅男人扮醉狂吻、摸pat,我雖然貪玩,但絕對冇一夜情,依家21歲,唔想再hea落去,但我去選美唔係為洗底,係想爭取經驗,想入娛圈拍戲,只要劇情需要,我可以性感內衣、比堅尼上陣。」

Tina知己知彼自評優缺點說:「我最滿意自己對鳳眼,有古典味,但男士會誤會我放生電,女士會以為我眼睥睥,試過有人同傳媒講我爛蒲,好彩最後都證明我清白。我唔滿意塊面水腫,所以我有打過botox瘦面,上鏡真係靚咗,但整容我就接受唔到。」

[东方日报]李婷婷為形象戒蒲 - zyuyu79 - 鱼

李婷婷彈得一手好古箏,為o靚模形象增值。

  评论这张
 
阅读(169)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017