注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

只谈娱乐!

 
 
 

日志

 
 

靚靚與同屆港姐保25年友誼  

2015-10-07 11:06:11|  分类: 选美资料 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
靚靚與同屆港姐保25年友誼
2015-10-06
靚靚與同屆港姐保25年友誼 - zyuyu79 - 鱼
 袁詠儀與翁杏蘭、姚康莉難得聚首。

袁詠儀(靚靚)拖著老公張智霖,現身有分客串的爾冬陞執導新戲《我是路人甲》首映禮,靚靚更帶同1990年港姐亞軍翁杏蘭及第4名姚康莉現身,笑指3人的友誼能保持25年很難得。

靚靚指翁杏蘭難得從芝加哥回港,大家已8年無見,故幾忙都要抽空陪她,靚靚笑言大家性格相似,反而季軍梁小冰性格文靜,較少聯絡。翁杏蘭則透露長居芝加哥,從事有關電腦的工作,有長假期旅行才會回港,只要靚靚在港都會找她,又讚靚靚的囝囝又叻又靚仔。(攝影:張家宜)
  评论这张
 
阅读(93)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017