注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

只谈娱乐!

 
 
 

日志

 
 

張舒雅高人一等 呻Dry冇人追  

2017-06-18 20:08:15|  分类: 选美资料 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
張舒雅高人一等 呻Dry冇人追

前港姐張舒雅與友人合資開設的嘉年華式酒吧Carnival正式開幕,她透露酒吧開業近兩個月,自己每逢周末也會前來撐場,又自誇酒量相當好:「女仔飲醉酒最肉酸就係喊同埋成Pat泥咁,我幾醉、辛苦極都自己返到屋企。不過其實我唔鍾意飲酒,只係鍾意同班朋友出嚟玩。」
張舒雅表示現時亦有幫忙打理家族珠寶生意,問到其感情生活,她說現時冇拍拖:「好慘,你見我成日一支公就知啦!可能我太高,啲人見到都唔敢追,但其實我唔介意男仔矮過我,我好多男朋友都矮過我o架!」
張舒雅高人一等 呻Dry冇人追 - zyuyu79 - 鱼
 
張舒雅高人一等 呻Dry冇人追 - zyuyu79 - 鱼
  评论这张
 
阅读(11)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017