注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

只谈娱乐!

 
 
 

日志

 
 

馮盈盈:唔會做作爆金句!  

2017-10-22 10:37:00|  分类: 选美资料 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
馮盈盈:唔會做作爆金句!
2017.10.22
馮盈盈在節目《#後生仔傾吓偈》不時爆金句,被網友讚真性情,大受歡迎的盈盈自言反而嚇一跳,強調所講的是真實感受,日後亦不會為節目做作設計金句,她說:「唔會為咗爆而去做作!」

前香港小姐冠軍馮盈盈在無綫節目《#後生仔傾吓偈》不時語出驚人爆金句,曾驚爆「原來你係處(男)」引起網民熱烈討論,並輯錄成「馮盈盈語錄」。

覺得被嚇親

盈盈與KOL馬景華(Kelvin)齊齊受訪,講到網民對她的驚爆言論另眼相看,並欣賞其真性情及大膽言論,盈盈對於備受歡迎笑言反而被嚇親:「日日都有人話好Buy我,鍾意我咁嘅風格,其實自己都係將真實感受講出嚟,唔會就住就住,大家可能覺得咁幾新鮮。」
受寵有壓力

Kelvin則說:「其實盈盈講嘅嘢幾貼地,又唔係不雅,都係搞氣氛,佢平時都係咁,幾欣賞佢做番自己。」講到金句大受歡迎,盈盈強調不會特意設計金句,她說:「係有啲受寵若驚,不過都有壓力,好似大家期待每集都有啲金句、爆點,但係我哋唔係寫定稿、去作、去諗定一啲金句,自己亦唔會為咗爆而去做作。」
馮盈盈:唔會做作爆金句! - zyuyu79 - 鱼
 馮盈盈一向真性情,言論又大膽,網民畀晒Like!
馮盈盈:唔會做作爆金句! - zyuyu79 - 鱼
 馮盈盈與馬景華拍檔做節目。
馮盈盈:唔會做作爆金句! - zyuyu79 - 鱼
 馮盈盈強調唔會為金句而爆金句。

文:影視組
攝:鄭家俊
  评论这张
 
阅读(3)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017