注册 登录  
 加关注
查看详情
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

只谈娱乐!

 
 
 

日志

 
 

陸詩韻「硬食」做李美慧姊妹  

2018-05-19 16:18:01|  分类: 选美资料 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
陸詩韻「硬食」做李美慧姊妹

前港姐李美慧「豪」式婚禮即將展開,姊妹團方面,她竟「意外」找來老公的弟弟曾文能昔日女友陸詩韻做姊妹,坦言事前不知情,亦不怕他們尷尬,並笑說:「佢應承咗都要做啦!」
陸詩韻「硬食」做李美慧姊妹 - zyuyu79 - 鱼
 李美慧與曾文豪即將拉埋天窗!

李美慧與富商曾文豪將於六月三日在淺水灣設婚宴,二人拍拖半年「閃婚」,更花近百萬在不丹及喜瑪拉雅山影婚紗相,之後會在男方最新於法國購買的美麗花園開派對,屆時會請香港的親友到現場分享喜悅。

「世事就係咁巧合」

現時美慧期待着自己的婚禮,問到姊妹團方面,她表示會找陸詩韻及一些以前的圈內朋友擔任,說到陸詩韻之前曾與曾文豪的弟弟曾文能拍拖,她笑說:「唉呀!我哋之前真係唔知,一叫佢就應承,大家都冇講過,不過依家大家都知,佢應承咗都要做啦!(怕唔怕佢哋尷尬?)咁大個人唔會啦!」
陸詩韻「硬食」做李美慧姊妹 - zyuyu79 - 鱼
 陸詩韻與曾文能再見亦是朋友,見面不會感到尷尬。
陸詩韻「硬食」做李美慧姊妹 - zyuyu79 - 鱼
 為影靚靚婚紗相,曾文豪與李美慧花近百萬元。

而陸詩韻接受訪問時亦大方承認:「係呀!不過應承佢做姊妹時,根本唔知佢丈夫係邊個,世事就係咁巧合,我同美慧十多年前已認識,但唔係話好熟,之後拍劇重遇番,有時大家共同朋友聚會都會見到,佢當日叫我做姊妹,我一口就話『好呀』!根本冇問過佢丈夫係邊個。(會唔會驚到時見到曾文能尷尬?)又唔會,我哋大家都係朋友,有時喺啲聚會都會見到,見到佢家人都唔會尷尬囉!」

買法國園地搞結婚派對

提到法國的結婚派對時,美慧難掩心中興奮:「嗰個園地係佢(曾文豪)最新買嘅,到時我哋會安排親友飛過法國,然後坐直升機到達園地,佢都識揸直升機,到時會親自揸過去,我都係第一次坐,依家派對場地搵人布置緊。」

文:影視組
  评论这张
 
阅读(9)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018